Després de 2 dies a la tranquilitat de les illes, reprenem terra ferma i comencem la travessia cap al nord. Anem a l’antiga capital du Siam. Els temples estan bastant en ruines però tot i així et donen una bona idea del que varen ser.

Arrivem a Ayuthaya al vespre, després de 2h de tren des de Bangkok. La primera cosa que notem es que la temperatura és una mica més baixa i fins i tot diriem que refresca una mica. Quin canvi! Pero la temperatura enganya… L’endemá lloguem unes bicis per visitar tots els temples i caram quin sol! casi que ens agafa una insolació! per no parlar de creuar un riu en bici per una carretera principal…. un caos!

Durant la visita dels temples ens hem topat amb una escola que estava també de visita. Les nenes han volgut practicar una mica el seu anglès i s’han fet selfies amb mi. Tot i que tenien molta vergonya XD.

Wat Mahathat, el cap de Buda cobert per les arrels d’un arbre

Wat Phra Sri Sanphet, la classe sota l’arbre

Wat Phra Sri Sanphet, els 3 chedîs

Wat Chai Watthanaram

La posta de Sol sobre el Wat Mahathat i els ombros vermellets

2 thoughts on “Ayutthaya

  1. Antonia ha dit:

    Quina il·lusió poder seguir el vostre viatge pas a pas. I què macos aquests paisatges de Tailàndia, quines platges, quins temples…. un petó.

  2. Marie ha dit:

    Je crois vaguement me souvenir de ce fameux ” l’autre”… Merci de partager ces belles images avec nous! J’espère que Neus va mieux (non je ne lis pas les publications dans l’ordre). Ici à Chateau-d’Oex il fait presque -12C!

Comments are closed.